Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Στοιχεία Επιχείρησης

Paradise Home

Λιανικό εμπόριο λευκών ειδών

Σοφοκλή Βενιζέλου 100 – Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα ΤΚ 13561

ΔΟΥ: Αγίων Αναργύρων

ΑΦΜ: 144588037

ΓΕ.ΜΗ: 141036103000

ΓΕΝΙΚΑ

Καλώς ήρθατε στο Paradisehome.gr . Η παρούσα ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η πλοήγησή σας στο paradisehome.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε ενέργειας όπως είναι η προβολή, η παρουσίαση, η πώληση, η παράδοση και η τυχόν επιστροφή των προϊόντων, τα οποία προβάλλονται στην παρούσα ιστοδελίδα, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης από εσάς γι΄αυτό και σας καλούμε να τους μελετήσετε με προσοχή. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό.

Το ηλεκτονικό κατάστημα paradisehome.gr προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί προϊόντα των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται και διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε τροποποίηση/ ανανέωση/ απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/ καταναλωτή/ μέλους/ επισκέπτη. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή πολιτική, τις τυχόν προσφορές αλλά και τις εκπτώσεις.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop αποτελεί σύναψη σύμβασης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο Ν 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας δεδομένων. Κατα τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα πραγματοποιηθεί η αποστολή του/των προϊόντος/ προϊόντων σας ,ο αριθμός τηλεφώνου, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση , ο ταχυδρομικός κώδικας και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως καθώς και τον αριθμό CVV ο οποίος αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες, χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες του paradisehome.gr  να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται οι απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Τα δεδομένα αυτά με κανέναν τρόπο δε θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ).

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, να είστε σίγουροι ότι αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας που εσείς καταχωρείτε μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες δίνονται διαδυκτιακώς μέσω της συμπλήρωσης και αποστολής της ειδικής φόρμας παραγγελίας (στοιχεία χρέωσης) η οποία υπάρχει στον ιστότοπο και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν αποδεκτές από το paradisehome.gr, με σχετική ενημέρωσή σας για την κατάσταση της παραγγελίας σας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) είτε μέσω τηλεφώνου.

Παρακαλείστε, πριν ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας, να βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία που έχουν αναγραφεί είναι σωστά.

Εάν μας δοθεί ψευδής ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες on-line, μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούμε το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατα την παράδοση του προόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με αντικαταβολή, την καταβολή δηλαδή του σχετικού αντίτιμου της παραγγελίας σας κατα την παράδοση στο χώρο που επιλέξατε.
  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Με παραλαβή κι εξόφληση από το κατάστημα.

Σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας κατά την παραλαβή τους από το  κατάστημά μας. Για τη δική σας εξυπηρέτηση, σημαντικό είναι να έχετε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας (210-2623270) ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα πρoϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο 210-2623270 (ωράριο καταστημάτων). Ανάλογα με το στάδιο της εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Εάν ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία όταν τα προϊόντα βρίσκονται στον μεταφορέα, είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τα έξοδα αποστολής (αποστολή προς τον πελάτη και επιστροφή προς το κατάστημα).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρίας courier. Οι αποστολές των προϊόντων θα πραγματοποιούνται εντός 2-10 εργάσιμων ημερών εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι  παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί καθώς μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. , οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή παύσης της χρονικής ισχύος τους.

  • Παραγγελίες με κόστος προϊόντων πάνω από 49€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
  • Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 49€ υπάρχει χρέωση 3€.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημα του PARADISE HOME ( Aγ. Ανάργυροι  Αττικής, Σοφοκλή Βενιζέλου 100) χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής,σε ημέρες και ώρες καταστημάτων, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας ( 210-2623270 ) ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα.

Το paradisehome.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας εντός του προκαθορισμένου χρόνου , που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι οι απεργίες, προβλήματα προμηθευτών/ μεταφοράς/παραγωγής, κακές καιρικές συνθήκες.

*Παραγγελίες Μεγάλου Όγκου

Παραγγελίες μεγάλου όγκου όπως χαλιά μεγάλων διαστάσεων, έπιπλα ή επαγγελματικού εξοπλισμού αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και η παράδοση γίνεται στο πεζοδρόμιο εφόσον η τοποθεσία είναι εντός πόλεως, σε διαφορετική περίπτωση η παραλαβή μπορεί να γίνει από την μεταφορική εταιρεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύουν οι χρόνοι παράδοσης και ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν τον ικανοποιεί και να ζητήσει την αντικατάστασή του . Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

Να μην έχει πλυθεί.

Να έχει όλα τα ταμπελάκια του.

Να μην έχει αποσφραγιστεί.

Να μην εχει παραβιαστεί/καταστραφεί η συσκευασία του.

Η συσκευασία να περιέχει το αρχικό περιεχόμενο.

Προϊόντα ύπνου όπως μαξιλάρια,επιστρώματα, παλώματα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής. Τέλος, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε εποχιακά είδη.

-Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αλλαγής τα έξοδα αποστολής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προΪόντος! Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ /ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΟΡΩΝ

Το paradisehome.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει και να βελτιώνει την παρούσα ιστοσελίδα καθώς και τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και τους όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών. Σας συστήνουμε να διαβάζετε προσεκτικά τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται απο καιρό  σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες. Το paradisehome.gr, στα πλαίσια καλής πίστης δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον παρόν ιστότοπο.

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα  Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του paradisehome.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο καθώς και από το νόμο (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος ή/και προϋπόθεση χρήσης προκύπτει ότι είναι εκ του Νόμου άκυρη ή/και μη εφαρμοστέα, έστω και μερικώς, για οποιονδήποτε λόγο, οι όροι ή/και προϋποθέσεις που δεν επηρεάζονται από τα ελαττώματα θα συνεχίσουν να έχουν πλήρη εγκυρότητα και ισχύ.

Επιστροφή/Αντικατάσταση Προϊόντων

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 2 ετών από την ημερομηνία παραλαβής.
2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το Paradisehome.
3. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.
4. Στα μαξιλάρια ύπνου, για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές- αλλαγές

Διαδικασία επιστροφής

1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@paradisehome.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.
3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που σας έκανε την παράδοση στο Paradisehome, Σοφοκλή Βενιζέλου 100, Άγιοι Ανάργυροι ΤΚ 13561 και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν το Paradisehome. *Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 10 εργάσιμες ημέρες.