ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ

  Το κατάστημα PARADISE HOME, εδώ και δύο δεκαετίες, ειδικεύεται και προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε ό,τι αφορά κουρτίνες – roman -roller και ειδικές κατασκευές, τόσο σε οικιακούς πελάτες, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

 Θέτουμε την πολύχρονη εμπειρία μας στην υπηρεσία του πελάτη μας, προσφέροντας με σεβασμό, αγάπη και συνέπεια, προτάσεις – λύσεις και  συνδυασμούς υφασμάτων-ραφών, με στόχο την αναβάθμιση του σπιτιού σας και της επιχείρησής σας. Οι ειδικές κατασκευές αποτελούν πρόκληση για εμάς.

 Διαθέτουμε όλα τα μέσα και παρακολουθούμε την εξέλιξη της παραγγελία σας σε κάθε στάδιο προκειμένου το αποτέλεσμα που θα παραλάβετε, να είναι παραπάνω των προσδοκιών σας. Επιμελούμαστε κάθε στάδιο της παραγγελίας σας, δειγματισμό – ράψιμο – τοποθέτηση και σας παραδίδουμε το τέλειο κάθε φορά αποτέλεσμα στη καλύτερη τιμή της αγοράς. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας, μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας αλλά και για να λάβετε την εξειδικευμένη πρότασή μας για τον δικό σας χώρο στο: 2102623270 ωράριο καταστημάτων.