ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το κατάστημα λευκών ειδών Paradise Home είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο λευκών ειδών και κουρτινών, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Κύριο γνώρισμά μας είναι η πολλή όρεξη για δουλειά, η συνέπεια και η διάθεση να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε σύγχρονου νοικοκυριού.

Στόχος μας είναι η διάθεση επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής για κάθε χώρο του σπιτιού, σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα που εμπνέουν, ενθουσιάζουν και ντύνουν με κομψό τρόπο το χώρο σας.

Η συλλογή μας είναι πλούσια, καθώς διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από σεντόνια, παπλώματα, κουβέρτες, πετσέτες, πετσέτες θαλάσσης, ριχτάρια, κουβερλί, νυφικά κουβερλί, προίκες μωρού και φροντίζουμε να την εμπλουτίζουμε καθημερινά για εσάς με ποιοτικά σχέδια.

Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη συλλογή επώνυμων υφασμάτων και αναλαμβάνουμε το ράψιμο κουρτινών, roman, πάνελ και roller ιδανικά για να ομορφύνουν κάθε χώρο σας. Τη συλλογή των υφασμάτων θα βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημά μας (Σοφοκλή Βενιζέλου 100, Αγ. Ανάργυροι).

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δε θα είχαν καμία αξία εάν δε συνδυάζονταν με την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση αλλά και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων (value for money) καθώς φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλα μας τα είδη.